Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Idei-geniale.ucoz.net - LA PACHET

Vineri, 2019-04-26
Principală » 2016 » Aprilie » 5 » Cine mai urmareste acest blog?
4:25 PM
Cine mai urmareste acest blog?

N-am fost pe aici de foarta multa vreme, si am si o scuza.In perioada in care am lipsit s-a si intimplat multe lucruri foarte frumoase, si daca sa incep cu inceputul asa sa fie.

Primul lucru pe care vreau sa-l spun ca am abondonat proiectul sunatare din pacate, si chiar imi pare foarte rau de el, nu mai dispuneam de asa mult timp liber pe cat il aveam inainte.Din acest motiv am si lasat proiectul sa plece, desi sa va spun cu mana pe inima am investit foarte mult timp in el si aveam si rezultate din toate cele expuse de mine.Multi din voi ma contactau prin diferite surse ascuns si cereau sfaturi pe plan seo si cu cativa din ei am si ramas prieteni, asta ma bucura enorm de mult.

Un alt lucru ce vreau sa-l impart cu voi este faptul ca lucrez in alta parte, si mai exact intr-o firma ce vinde telefoane mobile... si nu numai) sunt mai multe, dar in mare parte publicul tinta sunt telefoanele.Imi place unde sunt, avem o echipa mare si tanara, dinamica cu multe vise ce trebuie realizate in viitorul apropiat.Am inceput sa lucrez cu Trello, sau mai bine spus "impus" e o tehnica noua de lucru pentru mine.

Ce doresc sa va mai spun ca.. am familie! Da nunta ca in vise si tot ce trebuia a trecut, aproape a trecut si anul, zboara timpul repede, asta cu siguranta va pot spune, iar tin timpul apropiat va garantez ca o sa mai aflati ceva frumos din partea mea, insa asta deja pe data viitoare :)

 

 

 

Vizualizări: 155 | Adăugat de: anonymous | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: