Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Idei-geniale.ucoz.net - LA PACHET

Vineri, 2019-04-26
Principală » 2014 » Aprilie » 9 » Cum promovez un blog ca Idei-geniale.ucoz.net ?
0:50 AM
Cum promovez un blog ca Idei-geniale.ucoz.net ?

Salutare tuturor, ceva timp nu am fost disponibil si nu am plasat ceva informatii utile pentru o promovare a propriilor proiecte, daca de vorbit la general despre o promovare eficienta, la noi in tara, iar aici ma refer in (Moldova) stam foarte prost la acest capitol.

  Daca sa luam un simplu om care doreste sa-si promoveze afacerea prin propria initiativa de a publica site-ul sau in (directoare web) eu m-am mirat ca ele la noi sunt! Putine, dar sunt. Daca mai exact sa fiu nu am un numar concret, dar la sigur nu depaseste 20) luand in considerare faptul ca fratii de peste prut ne intrec la acest capitol cu un numar de peste 400 directoare web romanesti la sigur. In fine trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem, iar inscrierea in asa zise directoare ajuta la promovarea si cresterea (page rank-ului. N-am avut timp sa vad in cele 20 de pagini gasiti in sfara (md) daca toate permit si acorda link dofollow, adica o ancora buna catre site-ul inscris (sper sa fie asa) caci daca are nofollow sunt in zadar inscrierile in asa tip de directoare web. 

Totusi inainte de a inscrie site-ul sau de a capata ancore (link-uri) spre site-ul vostru, va sfatui sa-l umpleti bine cu ceva articole, dar aici vorbesc de articole unice, caci google nu iubeste copy-past-ul de pe alte site-uri, el va trece cu ochii peste articolul vostru, iar saitul nu va avea nimic de castiga prin asta. Toate motoarele de cautare iubesc continutul unic, si folositor pentru vizitator, care la randul sau va face un share.In caz ca nu cunoasteti sau nu dispuneti de timp, sunt companii care se ocupa de seo optimizare in Republica Moldova si nu numai, la fel puteti face si un apel catre fratii de peste prut, astea sunt mai experimentati la sigur in asta si la sigur o sa va faca si o oferta anumita.

Va urez succes in promovarea propriilor site-uri, cu stima si respect Iulian.

 

p.s Alexa rank - 10,417,109 sper in curand sa scad)

Categorie: SEO | Vizualizări: 294 | Adăugat de: anonymous | Tag-uri: directoare web moldova, seo romania, seo md, seo moldova, directoare web, directoare web romania, seo optimizare, link exchange, Alexa rank | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: