Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Idei-geniale.ucoz.net - LA PACHET

Sâmbătă, 2024-04-20
Principală » 2014 » Aprilie » 6 » Schimb de link-uri eficient!
9:55 PM
Schimb de link-uri eficient!

Ai un blog / site si doresti sa-l promovezi prin schimbul de link-uri cu un alt site ? Eu am o propunere pentru tine mult mai buna. Defapt iti propun la fel un schimb de link insa mult mai eficient printr-o metoda ce o sa-ti aduca prioritate in cautare. 

 

 

Acest schimb de link-uri asa numit "clasic" nu mai este eficient din simplu fapt ca nu aduce nimic bun. Da o sa fie indexat in google si vazut, insa la fel o sa fie vazut si site-ul de unde vine, iar google este un sistem de cautare foarte performant si va vedea acest schimb de link-uri de la site-ul "A" spre siteul "B" si invers. Insa GOOGLE va vedea chiar sa ai si alte site-uri sa presupunem "A" sa puna link spre "B" iar "B" ulterior spre "C", iar "C" spre "a" la fel va fi vazut ca un schimb de link-uri.

 

Cel mai ieficient mod de a obtine un link este sa-l incluzi intr-un articol, indiferent despre ce este acesta, sa presupunem de muzica noua sau despre ultima tehnica aparut iar aici sa incluzi spre o sursa oarecare, fie sa fie o pagina de index sau un articol oarecare, pe care doresti sa-l promovezi.Gasesti un partener ce detine un site/blog si faceti acest schimb de articole, doar in asa mod o sa poti sa-l "minti" si sa castigi teren in fata motoarelor de cautare.

 

 

 

Categorie: SEO | Vizualizări: 489 | Adăugat de: anonymous | Tag-uri: schimb util de linkuri, link exchange, schimb de link, PROMOVARE, publicitate, schimb de link-uri | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: