Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Idei-geniale.ucoz.net - LA PACHET

Vineri, 2019-04-26
Principală » 2014 » Aprilie » 6 » Seo Optimizare #Conținut duplicat
12:57 PM
Seo Optimizare #Conținut duplicat

Salutare dragi prieteni, astazi o sa va povestesc despre continutul duplicat ceea ce joaca un rol important in optimizarea site-ului si cresterea eventual a traficului.Pentru inceput o sa va explic ce este un continut duplicat printr-un simplu exemplu.Mai jos o sa public un site de muzica.

 

Exemplu de continut duplicat, care trebuie inchise pentru a nu avea continut dublat in motoarele de cautare care nu va ajuta cu nimic.

http://www.sunatare.net/ - o pagina de index obisnuita ca la toate site-urile.

http://www.sunatare.net/index.php (a doua pagina duplicat)

http://www.sunatare.net/page/1/ (a treia pagina duplicat)

Ca sa intelegeti un singur link a fost introdus in (sitemap) si trimis spre indexare in google de 3 ori, si asta doar e un singur exemplu unde un site are un index duplicat, la fel se intimpla si uneori cu paginile din interiorul acestor site-uri.

Pentru mai multe detalii despre continutul duplicat atrageti atentia evident la cms-ul (motorul) care-l folositi (wordpress,datalife engine,joomla etc) si la o cautare pe google o sa gasiti solutiile cum sa debarati de aceste link-uri in plus care nu aduce nici un folos, iar in locul acestora pot fi inlocuite cu link-uri utile noi cu continut unic.

 

Va urez succes la optimizarea site-ului dvs.

 

 

 

Categorie: SEO | Vizualizări: 251 | Adăugat de: anonymous | Tag-uri: seo duplicat, informatie despre seo, seo optimizare, info seo optimizare, seo, continut duplicat, seo engine | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: