Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Idei-geniale.ucoz.net - LA PACHET

Vineri, 2024-04-19
Principală » 2014 » Aprilie » 2 » Seo optimizare la pachet!
10:45 AM
Seo optimizare la pachet!

Pentru inceput o sa dau un mic termen ce inseamna o optimizare a unui site si la ce ajuta aceasta.

Ce inseamna Optimizare SEO?


SEO (Search Engine Optimization) - optimizarea pentru motoarele de cautare.Motivul principal al SEO este de a face ca site-ul pe care-l detii sa fie cat mai sus in cautarile efectuate pe motoarele de cautare, precum (GOOGLE, YANDEX,YAHOO,BING etc.) prin anumite cuvinte cheie (keyword-uri).Precum GOOGLE este cel mai mare motor de cautare si cel mai folosit, evident ca si cerintele sunt mai mari pentru a ajunge in top, luand in considerare si alti factori precum concurenta (site de acelasi continut ca al tau sau din aceasi categorie).

 

Ce este un motor de cautare ? 

In caz ca nu cunoasteti ce este un motor de cautare, eu o sa va dau un simplu exemplu de care sigur vati folosit si nu numai odata, fara sa realizati asta.Motorul de cautare are la baza 4 functionalitati, cautarea informatiei web, afisarea bazei de date sau a listei de informatiei cautate, calculeaza relevanta acestora si nu in ultimul rand afiseaza cele mai populare cautari in primele pozitii, acel SEO de care va spuneam.

 

Seo OFFPAGE si ONPAGE

Tehnicile de optimizare pentru motoarele de cautare se impart in doua mari categorii: On-Site (sau On-Page) si Off-Site.
Tehnicile On-Site sunt cele care tin de optimizarea continutului site-ului (de ex. folosirea cuvintelor cheie in locurile importante) si optimizarea structurii site-ului pentru a facilita indexarea paginilor (intr-un articol viitor vom discuta si despre optimizarea structurii site-ului pentru motoarele de cautare).

Optimizarea Off-Site tine de cresterea popularitatii site-ului, acest lucru realizandu-se prin obtinerea de backlink-uri. Cand vine vorba de backlink-uri, calitatea este mai importanta decat cantitatea. Despre cantitatea versus calitatea backlink-urilor vom discuta in articolul urmator.

 

Multi se intreaba la ce le trebuie acest SEO, si nu inteleg esenta acestuia.Va raspund scurt si clar. Daca dvs dispuneti de un site si aveti nevoie de client coninteresat de ce produsul pus in vanzare atunci aceasta metoda estea cea mai utila, caci cu singuranta o sa va aduca profit si vizitatori unici, noi si cointeresati de informatia plasata pe acel site.

 

De ce sa alegeti SEO OPTIMIZARE si nu publicitate pe un site deja vizitat de mii de oameni ? 

Unu la mana ce va pot spune este faptul ca Seo optimizarea este pe o durata lunga, costa putin mai scump dar dureaza mult mai mult decat un spatiu procurat pe o luna, insa venitul de la acesta o sa fie dublu sau triplu si durata va fi mult mai mare.Pe langa toate sa nu uitam ca click-urile sau asa spusii vizitatori veniti de pe spatiile publicitare afisate pot fi neinteresati de produsul pe care-l vindeti si sau pomenit pe pagina voastra destul de intimplator, din interes sau din greseala au facut click, pe cand cei veniti din (SEO) sunt interesati si singur au dat cautare in motoarele de cautare pentru a va gasi.

In urmatorul articol o sa public mai multe date si tot ce tine de primii pasi facuti in SEO corect pentru a nu fi penalizati de motoarele de cautare.

Categorie: SEO | Vizualizări: 406 | Adăugat de: anonymous | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: